Sponsoring

Subway – Baronie

Op de valreep van het nieuwe jaar weer een mooi bedrag binnen gekregen voor de Stichting. Godelieve en Nico van #Subway bij de Baronie gaven vanwege hun 10-jarig jubileum 3 locale goede doelen de mogelijkheid om zich te melden voor een eenmalig bedrag van €250

Wij hebben ons hiervoor aangemeld om zo weer extra geld binnen te krijgen voor de inrichting van de algemene ruimte straks (keukeninventaris) en met positief resultaat dus.

Heel erg bedankt voor dit mooie bedrag Nico en Godelieve

https://baronie.nu/nieuws/10-jaar-subway-in-de-baronie-jubileum-en-donatiekansen.html

De Ronde Tafel

Op woensdag 28 december is er, door Ronde Tafel 84 een cheque overhandigd van €4.000 aan de Stichting Gewoon Wonen Alphen a/d Rijn. Deze gift, bedoeld voor de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte (een ‘ronde tafel’) van het gebouw, was het resultaat van donaties tijdens een Pubquiz op donderdag 3 november.

Sponsorloop 20 van Alphen

Tijdens onze zomervakantie 2019 stuurde een lieve collega mij een e-mail over Gewoon wonen Alphen aan den Rijn. Dit project sprak ons erg aan en wij schreven onze dochter Susan in. Er waren al zoveel aanmeldingen dat Susan op de wachtlijst kwam. Op dat moment was er een plan nog geen gebouw. In november 2021 kwam er een toekomstig plekje voor Susan vrij. Inmiddels was een mooi gebouw aan de Wilhelminalaan aangekocht en waren er impressie tekeningen. Na een selectieprocedure met ouder- en toekomstige bewoner gesprekken hoort Susan tot een van de 12 toekomstige bewoners in dit beschermd wonen project. Het pand moet volledig worden verbouwd en dat kost heel veel geld. Vanwege verhoogde prijzen is het bouwplan al aangepast en moesten bepaalde dingen worden gewijzigd of geschrapt. Ik hoop met de sponsorloop mijn steentje bij te dragen en een mooi bedrag in te zamelen voor spullen die nodig zijn voor de inrichting van de algemene ruimte.

Er is €1.095 bij elkaar gelopen!